Με μια ματιά

Από το 2015 διοργανώνουμε θεατρικές παραστάσεις, και ξεναγήσεις σε μουσεία και πολιτιστικούς χώρους, για παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Μέσα από τη δράση «Μαζί με τα παιδιά στο μουσείο και το θέατρο», χαρίζουμε στα παιδιά μια ψυχαγωγική βόλτα, από το Εθνικό Θέατρο ως το θέατρο Σκιών, και από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας μέχρι το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Στηρίζουμε τα παιδιά με τη βοήθεια των ανθρώπων μας

Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στον πολιτισμό. Στην προσπάθειά μας αυτή, δεν είμαστε μόνοι. Είναι πάντα μαζί μας οι άνθρωποί μας που μας στηρίζουν.

Μέλη του προσωπικού μας, αναλαμβάνουν εθελοντικά να βοηθήσουν στη διοργάνωση και την υλοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων, και χαρίζουν χαμόγελα σε πάνω από 100 παιδιά κάθε χρόνο.

Κάνουμε τις αξίες μας πράξη

Το 2022, 61 παιδιά από 3 Ιδρύματα (Χατζηκυριάκειο, Λύρειο και το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας) παρακολούθησαν την παιδική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Χάιντι στα Βουνά».

Το 2021 διοργανώσαμε 2 διαδικτυακές εκδηλώσεις:

  • Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση – Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ζωγραφήγηση: Ταξιδεύοντας με τα σύμβολα και τους μύθους της Χάρτας του Ρήγα» με τη συμμετοχή 5 ιδρυμάτων.
  • Μουσείο Μπενάκη – Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη συμμετοχή 156 παιδιών από 3 ιδρύματα (Παιδικά χωριά SOS Κρήτης- Θράκης-Βάρης, κέντρο- ορφανοτροφείο Μέλισσα, Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας)

Επίσης, 200 παιδιά εργαζομένων έλαβαν μέρος σε εργαστήρια κυκλικής οικονομίας στο Μουσείο Μπενάκη,

Ανακαλύπτω και άλλες δράσεις